Menu

Okarito

Okarito is een aardewerkcollectie met kleine en grote bekers en kommetjes. De reeks heeft drie thema’s: de heldere Sky, de diepblauwe en mysterieuze Sea en de bruin, groen en blauw gekleurde Lagoon. De ribbels en glanzende afwerking aan de binnen- en buitenkant vervolledigen het plaatje.
BRISBANE

BRISBANE

Leuke vormen en trendy kleuren

Nu ontdekken
SNACK

SNACK

frietjes, pizza, burgers

Nu ontdekken

AUTHENTIC COOK

Kook als een echte chef en met stijl! Deze pannencollectie is voorzien van de erg krasbestendige Crystal Rock coating die hittebestendig is tot 350 °C en dus erg geschikt is voor dagelijks gebruik. Deze antikleeflaag zorgt voor uitstekende bakresultaten, onder meer dankzij de snelle hitteabsorptie en de goede warmteretentie. Dankzij de waterafstotende eigenschappen is hij bovendien erg gemakkelijk schoon te maken. Het carbonstaal is bruikbaar op elke warmtebron, inclusief inductie.
Fervido

Fervido

Prachtige heldere kleuren

Nu ontdekken
Theepotten

Theepotten

Japanse stijl

Nu ontdekken

Olijfhout

organische vormen

Deze borden en schaaltjes zijn gemaakt uit massief olijfhout. Door de grillige vorm van de bomen zijn ze uniek van vorm, afhankelijk van de stam waaruit ze gesneden zijn. Olijfhout is erg mooi en bovendien zeer hard en dicht van structuur, dus perfect om voeding op te presenteren en makkelijk te onderhouden.
Yucatan

Yucatan

Porselein in sfeervolle herfstkleuren

Nu ontdekken
Copenhague speckle

Copenhague speckle

Scandinavisch design

Nu ontdekken

Cosy moments

Splinternieuwe collectie

Elegante, trendy en tijdloze glazen van horecakwaliteit om gezellig samen van elk moment te genieten, zowel op feesten als gewoon op een doordeweekse dag.
Urban

Urban

Urban & modern

Nu ontdekken
BAR BEAUTIES

BAR BEAUTIES

Trendy baraccessoires

Nu ontdekken
Glinda

Glinda

Het Glinda servies was meteen een voltreffer. Het is makkelijk te zien waarom: de bleekblauwe binnenkant en de koperkleurige buitenkant is een sterke kleurencombinatie die samen met de eenvoudige moderne vormen heel hip oogt.
Loading...
Loading...
Loading...